OPTIMUS PLUS - TOTEMURI LUMINOASE - UN PLUS DE VALOARE PENTRU AFACEREA TA!

Optimus Plus recomanda aceasta metoda de promovare, cu reclame tip totemuri luminoase, avand un efect 24h din 24h.

 

Totemul este un element de semnalistica stradala si are rolul de a semnaliza si informa mai bine clientul. Este foarte elegant si impunator dand valoare locatiei. Totemurile sunt caracterizate de verticalitate si pot avea forme, marimi si grosimi diferite.

Pot fi cu fete vacumate, curbe sau drepte, forme neregulate, trapezoidale, conice sau rectangulare. Sunt confectionate din: alucobond, stiplex, polyplan, polycarbonat si lemn.

Are mai multe tipuri de iluminari : iluminare din interior, iluminare tip halou si iluminare indirecta.

In functie de grafica, marimea si forma aleasa de client, pot fi personalizate si se pot adauga litere volumetrice.

Decuparea si frezarea sunt realizate computerizat pe CNC, ceea ce asigura un plus vizual.

Tehnologiile utilizate sunt: vopsire in camp electrostatic, frezare si routare CNC, sudura in gaz protector, taiere laser, print digital, laminare, etc.

 

Aplicatii: benzinarii, hoteluri, restaurante, pensiuni, cladiri de birouri, farmacii, supermarketuri, baze sportive, spitale, banci, showroom-uri.

 

Avantaje:

• Metoda originala de publicitate

• Ofera vizibilitate maxima pe timp de zi si de noapte, 24h din 24h

• Posibilitate de personalizare pt. diferite tipuri de activitate

• Pt. cladirile de birouri, poate fi casetat pt. fiecare etaj sau client in parte

• Materiale, dimensiuni si forme diversificate

• Devine un reper zonal

• Pot fi de interior si exterior

• Produs premium

 

Optimus Plus transforma sediul firmei tale intr-un reper zonal !

Totemuri Volumetrice

Totemuri Intrare Localitati

Totemuri Primarii

Totemuri Magazine

Totemuri Sedii Firma

Totemuri Afisare Combustibili

Totemuri de directionare

Optimus Plus - produce o gama variata de totemuri volumetrice luminoase cu diferite cote de gabarit. Totemurile sunt elemente premium de semnalistica stradala, cu un puternic impact vizual, recomandate sedii de firma, magazine, marketuri si supermarketuri, mall-uri, clinici, cabinete medicale, spatii de birouri, etc. In functie de optiunea clientului totemurile pot avea diverse forme si culori.

Personalizarea se poate realiza cu stiplex colorat in masa decupat cu laser, alucobond decupat pe CNC, litere volumetrice, autocolant printat sau caterat. Iluminarea totemului este eficienta, fiabila si foarte economica. Sunt prevazute cu senzor de lumina sau timmer.

Optimus Plus produce aceste tipuri de totemuri pentru primarii, pe tot teritoriul tarii. Cotele medii propuse de noi sunt intre 4 si 6 m. Acestea sunt impozante si trebuie sa contina anumite elemente de semnalistica specifice. Sunt executate din alucobond decupat pe CNC. Pot fi luminoase sau neluminoase. Inscriptionarea se realizeaza cu litere volumetrie. Iluminarea poate fi din interior, indirecta, in litera sau tip halow. Montajul se realizeaza cu buloane prinse in beton.

Timpul de executie este de maxim 30 zile.

Optimus Plus executa o gama diversa de totemuri pentru sedii firma cu forme si marimi diverse. Este cea mai buna metoda prin care se poate promova o cladire de birouri. Inaltimea medie pt. acestea este intre 4 - 8 m. Ele pot fi configurate casetat pentru fiecare beneficiar in parte.

Iluminarea se realizeaza exclusiv cu LED-uri, asigurand o iluminare uniforma si economica.  Timpul de executie este de maxim 30 zile.

Optimus Plus este singura firma din tara care produce aceste tipuri de totemuri directionare. Asa cum le-am denumit, ele sunt concepute cu scopul de a directiona clientii catre un anumit obiectiv. Se pot produce in diverse forma, marimi si culori cu si fara iluminare. Inaltime optima propusa de noi este cuprinsa Intre 4m - 6 m. Sunt elegante, impunatoare si devin un reper zonal. La cele luminoase folosim instalatie electrica cu module LED si sunt prevazute cu fotocelula de aprindere automata noapte / zi.

Optimus Plus produce o gama variata de totemuri in diverse forme si marimi. Acestea reprezinta o forma de publicitate adresata in special marketurilor, supermarketurilor, mall-urilor, etc. Sunt vizibile in special traficului auto si pietonal, avand un foarte mare impact in vizibilitatea stradala. Inaltimea medie este de 4m - 7m. Pot fi iluminate din interior, iluminate indirect sau neluminoase.

Optimus Plus - proiecteaza, produce si monteaza oriunde in tara, totemuri intrare localitae si iesire din localitate. Acestea se pot produce atat luminoase cat si neluminoase. Pt. cele luminoase folosim instalatie electrica cu LED-uri de calitate, sunt fiabile in timp si asigura un consum mic de energie. Inscriptionarea este realizata cu autocolante colorate in masa, autocolante printate si laminate, stiplex decupat cu laser, alucobond decupat pe CNC si litere volumetrice.

Inaltimea medie pentru acest tip de totemuri este intre 3 si 5 m. Montajul se realizeaza cu buloane prinse in beton.

Timpul de executie este de maxim 30 zile.

Optimus Plus executa la comanda toata semnalistica necesara functionarii unei statii de carburanti. Totemurile de afisare combustibili sunt cele mai complexe din toata gama de semnalistica. Sunt proiectate sa functioneze 24 / 24 h. Inaltimea optima pentru un totem de afisare combustibili este cuprinsa intre 4m - 6 m. In functie de cerintele clientului, matricele de LED-uri care formeaza pretul pot avea culori si marimi diferite. Se poate seta intensitatea luminii in functie de zi / noapte.

Programarea preturilor, se realizeaza cu telecomanda radio. Sunt prevazute cu senzor de lumina.

< Produse

                                                                                                         Info-Utile  >

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                            Sevastian BOTOGHINA :   +40 0744 648 065

                                             Marian FLOREA :   +40 0744 648 066

Stabilește o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Productie Publicitara, reclame luminoase, inscriptionari auto. web design

0744 648 065            contact@optimusplus.ro

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus