Logo Optimus Plus - Productie Publicitara

Clienti Importanti :

     Print digital - un print bun, face cat o mie de cuvinte. Imaginile sunt de cele mai multe ori, elementele centrale pentru imprimarea materialelor.

     Avand o experienta de 25 de ani in domeniu, Optimus Plus este prima firma din tara care ofera servicii de print digital de mare format. Tehnologia folosita, materialele utilizate si profesionalismul echipei, stau la baza calitatii produselor executate. Printurile oferite, au culori intense, fara banding si reproduc atent cele mai mici detalii. Datorita aparatelor

de ultima generatie si a capacitatii mari de productie, suntem in masura, sa onoram la timp comenzile, cu respectarea celor mai inalte standarde de print.

     Garantia printului digital este de peste 3 ani. Producem printuri, pe diverse suporturi: stiplex, polyplan, backlit, blockot, mesh, autocolant, fototapet, textil, film, hartie, hartie foto, in functie de necesitatile clientilor.

 

     Banner - este cel mai folosit produs de reclama, atat la interior cat si la exterior si are dimensiuni variate. Materialul folosit este din textura de carbon, acoperit cu PVC pe ambele fete. Este rezistent in timp, la rupere si la agentii externi. In functie de utilizarea produsului, se folosec diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit sau blockout.

 

     Mesh - solutie pentru expunerea pe suprafete mari. Acest tip de material, se remarca prin greutate redusa, elasticitate si rezistenta la vant. Permite patrunderea luminii prin material,datorita perforatiilor existente pe intreaga suprafata.

 

     Backlit - material PVC de culoare alba, folosit la fetele de firme luminoase, cu iluminare din spate. Este ideal pentru a pune in valoare informatia afisata.

 

     Blockout - material opac, ce nu permite luminii sa treaca. Se poate printa pe ambele fete, putand fi utilizat in aplicatii, outdoor si indoor. Este cel mai rezistent material din categoria print outdoor.

 

     Autocolant - Autocolantul PVC poate fi cu adeziv permanent sau removable, mat, lucios, translucent, reflectorizant. Se printeaza digital, se poate taia pe contur, iar pentru o rezistenta sporita, se poate lamina mat sau lucios. Tipurile de autocolant sunt foarte diversificate, avand astfel o multitudine de aplicatii atat indoor, cat si outdoor. Se foloseste

la decorari de: automobile, vitrine, bannere, panouri, standuri expozitionale.

 

    Fototapet printabil - invita in camera copilului, personajele indragite. Se poate printa orice imagine dorita, pe pereti sau pardoseala. Acestea sunt uimitoare si pot reprezenta peisaje, flori decoruri moderne si bineinteles imaginea copilului si a celor dragi. Foarte usor de aplicat, nu necesita timpi de uscare. Utilizam cerneluri ECO, care nu emana miros. Acestea permit contactul cu apa, sunt rezistente UV si nu se deterioreaza in mediu umed. Materialele utilizate sunt perforate micronic, special pt. a permite peretelui sa respire, eliminand riscul aparitiei mucegaiului.

 

     Window Graphics - cu structura clasica sau structura tip plasa care permite trecerea luminii. Aceasta reprezinta o metoda originala si de mare efect pentru personalizarea vitrinelor, ceea ce va ajuta la o reperare mai facila a magazinului;

 

Oferim servicii profesionale de print digital, efectuat rapid si profesional, avand posibilitatea de a printa orice tip de fisier. Printam pe diverse materiale destinate expunerii indoor si outdoor cu dimensiuni ce depasesc formatele uzuale ale afiselor sau posterelor.

Print digital - 1440 dpi. UV, latex si ecosolvent

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus