Multitudinea de autovehicule, combinata cu cele mai mari aglomerari din trafic, au dus la nasterea unei noi metode de promovare:

     Inscriptionarile auto, o forma foarte eficienta de promovare out-door. De asemenea, inscriptionarile auto, reprezinta una dintre cele mai ieftine, rapide si comode metode de publicitate, cu ajutorul carora, poti contura o imagine puternica firmei tale. Specialistii nostri pot produce orice model cerut de client, indiferent de grafica, forma si dimensiunea dorita.

    Serviciul de inscriptionari auto, reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii.

    Motivul? Statisticile arata ca ne petrecem un sfert din viata in trafic, ceea ce inseamna ca putem fi remarcati din mers.

    Inscriptionari auto-Avantaje

    • Costuri foarte mici comparativ cu alte mijloace de promovare.

    • Metoda ieftina, pentru ca o platesti o singura data si nu lunar, ca o promovare pe internet sau pe canale media.

    • Nu sunt purtatoare de taxe anuale.

    • O masina inscriptionata joaca rolul unui agent de vanzari, chiar in timp ce tu esti in trafic, fara niciun fel de efort.

    • Firmele mici, se poate impune cu un design original si pot lasa o impresie puternica asupra participantilor la trafic.

    • Companiile mari, isi poate consolida si promova numele in felul acesta detasandu-se de concurenta.

    • Cu ajutorul tehnologiilor ultra-moderne de taiere si a materialelor de inalta calitate, realizam lucrari complete de inscriptionare a vehiculelor, masini mici (raliuri, activitati sportive), autobuze, autocare si autoutilitare (TIR, sprintere, VAN-uri).

     Inscriptionarile auto, se pot realiza cu autocolant colorat in masa, diverse texturi, lucios, mat si reflectorizant decupat la cutter-plotter.

     Se mai pot realiza cu autocolant printat digital si laminat, respectand intocmai cerintele clientului de marime, forma, culoare. Folosim autocolante de cea mai buna calitate, import Germania, SUA, rezistente la agentii externi, disponibile intr-o gama variata de culori.

     Inscriptionarile auto executate de Optimus Plus sunt durabile, deosebit de rezistente (de pana la 10 ani), la umiditate, raze ultra-violete, ceea ce garanteaza o prezenta indelungata in trafic.

     O inscriptionare de calitate, este mai ieftina in timp si aduce un plus de valoare brandului respectiv.

Inscriptionari auto - profita de traficul aglomerat

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus