Precizie, acuratete si detalii fine. Aceste sunt doar o mica parte din avantajele pe care le ofera serviciile de gravura si taiere laser, puse la dispozitie de Optimus Plus. Datorita echipamentelor de ultima generatie, executam inscriptionari pe diferite materiale: lemn, ABS, stiplex transparent si colorat in masa, piele, metal, sticla.

     Astfel putem grava texte, sigle si chiar fotografii pe o gama variata de materiale. Mai mult, raza laser focalizata inlatura materialul de pe suprafata piesei intr-o maniera precisa si controloata. Venim in ajutorul tau, cu solutii practice, pentru proiectele pe care doresti sa le initiezi, astfel incat acestea sa fie un real succes.

     Cu ajutorul gravurii laser, Optimus Plus produce:

     • Placute gravate pentru clinici, hoteluri, pensiuni, restaurante etc.

     • Brelocuri cu logo si numar camera;

     • Ecusoane gravate pentru personal;

     • Placute de dirijare si atentionare;

     • Insigne, medalii, trofee, premii;

     • Obiecte promotionale;

     • Diverse cadouri, huse de telefoane, pixuri, brichete;

     • Medalioane si bijuterii;

     • Gravura pe diverse articole si obiecte din piele naturala;

    Gravura laser, este o metoda originala de a promova o firma, sau un anumit produs, si totodata, o alternativa eficienta pentru a adauga o nota de stil si unicitate. De asemenea, gravura laser este ideala si pentru inscriptionarea diferitelor obiecte confectionate din piele naturala: curele din piele, pantofi, portofele, genti, mape, agende, seturi si accesorii de birou, etc.

    Acestea pot lua forma unor cadouri corporate, sau obiecte promotionale, menite sa ofere notorietate firmei tale si fidelizarea clientilor. Mai mult, articolele din piele naturala gravate, vor puncta la capitolul credibilitate si vor ajuta la pastrarea unor relatii de succes, cu partenerii de afaceri si colaboratorii.

    Gravura pe articole si materiale realizate exclusiv din lemn, este acum posibila datorita unor echipamente performante, sinonime cu precizia si rafinamentul. Prin aceasta metoda se pot grava: plachete, rame foto, cutii de vin, pixuri, diferite obiecte decorative si piese de joc, toate din lemn.

    Calitatea gravurii laser este de neegalat, leserul oferind cea mai rapida metoda de taiere de pe piata, pentru o gama larga de materiale. Produsele realizate prin aceasta metoda, se remarca prin calitate si originalitate. Toate acestea beneficiaza de garantie, iar Optimus Plus poate asigura service garantie si post garantie.

     Alege sa fii original cu Optimus Plus!

Gravura si taiere laser - originalitate si calitate de neegalat

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus