O locatie comerciala sau de business, indiferent de zona unde este amplasata, are nevoie de o buna semnalizare, astfel incat gradul de vizibilitate sa creasca. O solutie optima in acest sens, sunt firmele luminoase.

     Ce sunt firmele luminoase?

     Firmele luminoase sunt o forma deosebit de eficienta, deoarece sunt foarte vizibile si sunt cele mai optime produse de a-ti face reclama si de a atrage atentia potentialilor clienti asupra locatiei tale.

     OPTIMUS PLUS, va sta la dispozitie cu sfaturi si solutii tehnice pentru a face cat mai vizibil businessul tau.

     In functie de forma si marimea lor, firmele luminoase se pot confectiona din diverse materiale. Solutiile tehnice au un rol foarte important, deoarece contribuie la durabilitatea lor in timp, atat a functionarii cat si a existentei lor. Pot fi confectionate integral din styplex, carcasa din profile specializate cu rama click din aluminiu, cu fata din styplex sau polyplan integrale din alucobond decupat la CNC. Sistemul de iluminare se realizeaza exclusiv din LED-uri pe fondal sau montate perimetral, in ambele variante asiguram o iluminare placuta, uniforma, cu diferite intensitati si temperaturi de culoare. Functionarea lor ajungand si chiar depasind 10 ani.

     Pt. firmele luminoase de mari dimensiuni, fara volumetrie, se foloseste exclusiv polyplanul, deoarece acest material este foarte stabil nu isi modifica dimensiunile si nu creeaza tensiuni

care sa duca la modificarea structurii.

Firme luminoase - lumini, forme si culori

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus