Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor, cu solutii complete in materie de creatie publicitara, realizam orice alt tip de produs, structuri si semne speciale, solutii neconventionale de comunicare, care pot genera publicitate eficienta. Combinam tehnici publicitare diverse, in scopul obtinerii unor produse originale, ce redau perfect viziunea si dorintele dumneavoastra.

     Oricare dintre acestea, Optimus Plus, este gata sa va provoace imaginatia.

     Dumneavoastra veniti cu ideile, noi cu sfaturi si sugestii, iar impreuna, vom reusi sa gasim cele mai bune solutii, pentru nevoile existente legate de domeniul creatiei si productiei publicitara. Indiferent de tipul sau complexitatea produselor ce doriti a fi create, va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti, cu o experienta de peste 27 de ani, care accepta orice provocare.

     Optimus Plus oferă întreaga gamă de produse customizate, pentru comunicare vizuală outdoor şi indoor, de la programe de semnalistică, pentru statii de carburanti, reţele de retail, stand-uri şi display-uri pentru trade marketing, panouri de schimb valutar, printuri de mari dimensiuni, până la proiecte speciale de orice complexitate.

     Proiectele speciale reprezinta solutii tehnice personalizate pentru nevoi personalizate.

Diverse - proiecte speciale

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus