Atunci cand spui “copertine” denumesti o larga serie de produse care au utilitati, dar si caracteristici tehnice constructive diferite.

Copertinele reprezinta un element de constructie, fix sau mobil, cu suprafata plana sau curbata, in vederea protejarii impotriva intemperiilor.

     Poate fi inscriptionata cu numele, logoul sau produsele clientului, personalizate pentru fiecare beneficiar in parte.

Copertinele au un rol de protectie si de marcare a intrarii. La confectionarea lor se pot folosi mai multe tipuri de materiale.

 

     Copertinele fixe - structura lor este realizata din teava rectangulara (metal sau aluminiu), tratate cu grunduri si vopsele anticorozive. Se pot produce in diverse forme si marimi.

Materialul folosit: polyplan, diverse culori si texturi, polycarbonat celular, polycarbonat compact, cu diferite grosimi, sticla.

 

     Copertinele retractabile - folosim material textil teflonat, care nu permite infiltrarea apei si a razelor UV. Au rezistenta la vant si se manevreaza foarte usor.

Sunt utilizate pentru spatiile comerciale, ferestre, usi, balcoane, terase. Au un rol foarte important la vitrinele de magazine, pentru ca protejeaza marfa expusa pentru reclama.

Copertine - protectie, culoare si forme

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus