Casetele luminoase, sunt o varianta economica de reclama si te ajuta sa-ti sustii si sa-ti promovezi brandul, dar si imaginea companiei.

     Ele se pot produce cu simpla sau dubla fata, pot avea culori, forme si marimi diferite, in functie de preferintele clientului. Ele se realizeaza in functie de locatia dorita, astfel incat sa se incadreze in perfecta armonie cu arhitectura cladirilor. Folosim profile specializate cu rame click pt. casete luminoase cu simpla si dubla fata. Acestea au un avantaj foarte mare, pentru ca, asigura acces mult mai usor la eventuale interventii.

     Suntem in masura sa producem, toate tipurile, formele si culorile de casete luminoase. Optimus Plus este gata sa va provoace imaginatia, la oricare dintre acestea.

     Este una dintre cele mai des intalnite modalitati de semnalistica outdoor, deoarece sunt mult mai accesibile, decat proiectele speciale, din punct de vedere financiar.

     Sunt folosite pt. reclama stradala la diferite tipuri de business, sedii de firma, spatiile comerciale, marketuri, cabinete de avocatura, notariale, contabilitate, clinici medicale ... etc.

     Atragand atentia, atat in timpul zilei, cat si al noptii, brandul dv. poate fi mult mai vizibil.

 

     Casete luminoase personalizate, in functie de preferintele tale. Inscriptionarea se poate realiza cu: autocolant printat, polyplan printat, autocolant colorat in masa, litere stiplexcolorat in masa si decupate cu laser. Pot fi executate si montate intr-un timp scurt.

     Instalatia luminoasa se realizeaza exclusiv cu LED-uri, acestea putand fi prevazute cu aprindere automata, tip senzor de lumina si cu programare in functie de ora, tip timer.

Casete luminoase - semne si lumini

Optimus Plus, Str. Crinului,

Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109

Pitesti, Arges, Romania

 

+40 0248 221 960          Tel/Fax

+40 0744 648 065 – Sevastian B

+40 0744 648 066      – Marian F

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

            marian@optimusplus.ro

Copyright © Optimus Plus